Pomoč na daljavo ali na vaši lokaciji

Ker imamo ogromno znanja in izkušenj, je največkrat težava, ki jo ima uporabnik, za nas rešljiva v nekaj minutah. Pri delu zato uporabljamo možnost podpore na daljavo z uporabo programske opreme TeamViewer. Če napake ni možno odpraviti preko oddaljenega dostopa, se nemudoma oglasimo na vaši lokaciji in rešimo še tako zapleten problem.

 

Pomoč na daljavo (oddaljena pomoč)

Vse, kar mora uporabnik storiti je, da zažene program TeamViewerQS_TRISTO, s katerim nam omogoči dostop do njegovega računalnika in takoj se lotimo odprave napake, zaradi katere ne more nadaljevati s svojim delom.

Ko je napaka odpravljena, uporabnik programček TeamViewer ugasne in dostop ni več možen.

S takim načinom dela tudi potrjujemo zaupanje med nami in uporabnikom, saj želimo, da uporabnik kontrolira možnost dostopa do računalnika.

V takšnem primeru je naročnik zadovoljen, saj je napaka odpravljena izjemno hitro, pa tudi strošek je manjši.

 

Obisk na vaši lokaciji

Kot vsak zanesljiv računalniški servis, vas tudi mi lahko obiščemo na vaši lokaciji in težavo rešimo pri vas.

Če je težava povezana z zamenjavo strojne opreme, vaš računalnik odnesemo v naš laboratorij, kjer v primerno opremljenem prostoru in s primernimi orodji strokovno izvedemo zamenjavo in test delovanja, nato pa vam brezhibnega dostavimo nazaj na vašo lokacijo.

V primerih, ko popravilo traja več dni (npr. zaradi dobave specifične strojne opreme, popolnega testa velikih trdih diskov itd.) se lahko dogovorimo za izposojo našega računalnika ali tiskalnika, da vaše delo v vmesnem času poteka nemoteno.

Ker je naš obisk učinkovit, je vaš strošek zanemarljiv (cenik).

Posted in Storitve.