Servis in namestitev programske opreme

Pri nas lahko poskrbimo tudi za programsko opremo na vašem računalniku ali prenosniku.

Največkrat namestimo programe za pisarniško delo (licenčni Microsoft Office, LibreOffice, OpenOffice), antivirusne programe (F-Secure, Kaspersky in druge), programe za spletno brskanje in elektronsko pošto (Mozilla Firefox, Opera, Safari, Mozilla Thunderbird) ter druge programe po željah uporabnika.

Včasih je zaradi različnih vzrokov (trojanski konji z oglaševalskimi sporočili, okvara operacijskega sistema ali programov, ponesrečene posodobitve, zamenjava uporabnika, zamenjava strojne opreme itd.) potrebna popolna reinstalacija računalnika vključno z Windows operacijskim sistemom. Tudi v tem primeru vam celotno programsko opremo lahko uredimo mi.

Veliko naših uporabnikov je zadovoljnih tudi, ko kupijo nov računalnik in prenesemo vse njihove podatke (dokumente, slike, bljižnice, nastavitve za e-pošto in brezžična omrežja, ozadja itd.) in certifikate za uporabo spletne banke (ali Proklik) na novi računalnik, pri čimer je nova namestitev takoj pripravljena za uporabo.

Namestimo in nastavimo tudi tiskalnike, omrežne diske in NAS naprave, deljene datoteke in tiskalnike…skratka vse, kar potrebujete za svoje delo.

Če sami licenčne programske opreme nimate, vam lahko izdelamo ponudbo za nakup in namestitev.

Z vašega računalnika lahko odstranimo viruse in vohunske programe ter namestimo kvaliteten antivirusni program, uredimo backup na zunanji disk ali oddaljeno lokacijo, optimiziramo delovanje sistema ali priporočamo zamenjavo kakšne računalniške komponente, razširitev ali celo predlagamo zamenjavo računalnika, če je le-ta tako počasen in zastarel, da bi le zamenjava pomenila očitno izboljšanje.

Uredimo in konfiguriramo tudi vaše omrežje (usmerjevalnike, brezžično omrežje, požarne zidove, L2 koncentratorje, VLAN, VPN oddaljene dostope itd.), izvedemo analizo in predlagamo izboljšave za pohitritev omrežja.

Posted in Storitve.