Svetovanje, analiza, priprava in vodenje projektov

Pri načrtovanju vašega IT okolja je potrebno razmišljati tudi o težavah, do katerih lahko pride tekom uporabe računalniške opreme. Nihče si ne želi težav, ki bi upočasnile ali ohromile delovni proces, zato je pomembno, da k načrtovanju povabite tudi strokovnjaka, ki vam bo lahko primerno svetoval.

Pri načrtovanju novega IT okolja (npr. nova pisarna, selitev, novi zaposleni, oddaljen dostop) je pomembno poskrbeti za primerno varnost, redundanco, ločitev privilegijev, varnostne kopije, disaster recovery postopke in vse tisto, kar lahko vpliva na vaše poslovanje.

Ker je informacijski sistem dinamičen element organizacije, ki z njo raste in se razvija, ga je potrebno nenehno dopolnjevati in izboljševati, pred tem pa analizirati, da pri tem ne naredimo napak, s katerimi ogrozimo učinkovitost, zanesljivost in varnost informacijskega okolja.

Dobra analiza, načrtovanje in izvedba so ključni za izboljšanje uspešnosti in učinkovitosti vašega sistema.

Za vse te elemente v vaši organizaciji lahko poskrbimo mi – analiziramo obstoječe stanje, predlagamo izboljšave, poiščemo in pripravimo ponudbe za nakup strojne in programske opreme in po dogovoru izvedemo nadgradnjo oziroma spremembe ter pogodbeno skrbimo za vaš prenovljeni informacijski sistem.

Za več informacij in dogovor o terminu uvodnega sestanka nam pišite preko obrazca Kontakt.

Posted in Storitve.